IT konsulent drift

Nordic Trustee søker engasjert medarbeider innen IT-drift. Du er oppdatert på den nyeste teknologien og opptatt av mulighetene du kan skape for vår virksomhet.

TECH IT UP. Nordic Trustee søker engasjert medarbeider innen IT-drift som kan «tech it up a notch». Du er oppdatert på den nyeste teknologien og opptatt av mulighetene du kan skape for vår virksomhet. Om du i tillegg motiveres av å jobbe med et bredt spekter av arbeidsoppgaver innenfor drift, support og skytjenester, er du den klart rette for oss!

VALUE IT. Nordic Trustee ivaretar andres avtalte finansielle rettigheter på oppdragsbasis. Vår hovedvirksomhet er å være tillitsmann for investorene i obligasjonslån. For å sikre dette er vi avhengig av sterke IT-ressurser som deg. Som konstant ser etter forbedringer, automatiserer og scripter. Som effektiviserer og optimaliserer, for å skape verdier.

OPERATE IT. Vi er i prosess med å flytte våre IT-systemer ut i skyen og behøver din kunnskap til å ivareta sikkerhet og kommunikasjon i våre systemer. I dette ligger:

  •  Drift av applikasjoner i skyen og on-premise
  • Teknisk kommunikasjon med kunder og leverandører
  • Support for interne og eksterne brukere, på interne og eksterne systemer
  • Scripting/automatisering

LEARN IT. Alt kan læres! Det viktigste for oss er at du er læringsvillig, at du er ryddig og systematisk, samt at du har sterk interesse for faget. Vi må likevel innrømme at det er en fordel med IT-relatert utdannelse, god forståelse for nettverk og IT-sikkerhet, sterk interesse for ny teknologi, og script-kompetanse innen Powershell, ARM eller DOS.

INITIATE IT. Din styrke ligger helt klart i ditt innovative og teknologiske engasjement. Som oss, er du kreativ i tankegangen, og en proaktiv pådriver. Du tenker effektivitet i alt du gjør og kommer gjerne med nye ideer, som kan implementeres for å bedre arbeidshverdagen.

TRUST. Dyktig, pålitelig og ansvarsfull er bare noen av ordene som beskriver deg. Du skaper tillit, og er opptatt av å finne gode løsninger. Du kommuniserer enkelt med ulike type mennesker og utfører ethvert oppdrag med en positiv innstilling. Du jobber selvstendig, men er samtidig en lagspiller, opptatt av at vi skal lykkes. Sammen.

TRUST IN US. Vi ser verdien i tillit. Tillit til at du skal få frihet til å bli den aller beste versjonen av deg selv. Tillit til at du løser de arbeidsoppgavene du får på en eksemplarisk måte. Tillit til at du opptrer profesjonelt og er lydhør.

Vi har tillit til deg. Hos oss vil du ha stor medbestemmelseskraft da det er kort vei til både brukere, beslutninger og beslutningstakere. Du vil ha mulighet til å påvirke veien videre i et fremoverlent selskap med solid økonomi, samtidig som vi er opptatt av at du skal få mulighet til å utvikle deg, både faglig og personlig.

Og hvem er så «vi»? Jo, vi er 45 motiverte og faglig dyktige mennesker, som jobber sammen for å skape den aller beste opplevelsen for våre kunder.

Vil du vite mer, kontakt Top Temp Kenneth Røsbekk Antonsen 98 20 78 00.