IT konsulent Stamdata

Nordic Trustee søker allsidig IT-konsulent med interesse for finans. Du er oppdatert på den nyeste teknologien og opptatt av hva som rører seg i markedet.

TECH IT UP. Nordic Trustee søker allsidig IT-konsulent med interesse for finans, som kan hjelpe oss å «tech it up a notch». Du er oppdatert på den nyeste teknologien og opptatt av hva som rører seg i markedet. Du er opptatt av å utgjøre en forskjell og jobber systematisk for å nå dine mål.

Vi tror du vil passe perfekt inn hos oss, hvor vi kan tilby en unik mulighet til å jobbe i krysningen mellom drift, systemutvikling og kundekontakt.

VALUE. I Nordic Trustee ivaretar vi andres avtalte rettigheter på oppdragsbasis. Vår hovedvirksomhet er å være tillitsmann for investorene i obligasjonslån. For å sikre dette er vi avhengig av sterke IT-ressurser som deg. Som konstant avdekker forbedringspotensiale, løser tekniske utfordringer og som skaper verdier. For oss og for kunden.

MAKE IT HAPPEN. Med din allsidighet vil du jobbe med drift og support på våre data feed ut mot kunder (www.stamdata.com). Det innebærer kommunikasjon med noen av de største finanskonsernene i Norden, der det er svært viktig å kunne forstå både de tekniske og forretningsmessige aspektene av kundens behov, for å sikre at de får den data fra vår modell som de trenger.

Det som bidrar til å gjøre rollen så spennende er at du får muligheten til å ta et steg videre når du har behersket den første delen av jobben. Da lar vi deg vende fokus mot å forbedre de løsningene vi har i dag – slik at du kan videreutvikle din nåværende interesse for systemutvikling. Hos oss bruker vi primært C# - men har du satt deg inn i Java, C++ eller andre programmeringsspråk, tror vi overgangen blir uproblematisk. Videreutvikling av rollen vil da skje i parallell med drift av løsningene, der de første oppgavene vil relatere seg til utfordringer du ser under drift. Deretter vil mulighetene i stor grad drives av skjæringspunktene mellom dine interesser og våre behov.

LEARN IT. Du har Bachelor eller tilsvarende innen IT, interesse for finans og gjerne erfaring med XSLT, XML, interesse for C#, Java eller andre programmeringsspråk.

Det viktigste for oss er dog at du er strukturert, serviceinnstilt og systematisk, samt har sterk interesse for faget og kan vise til eksempler på helthetlig forståelse av kundeutfordringer.

TRUST. Dyktig, pålitelig og ansvarsfull er bare noen av ordene som beskriver deg. Du skaper tillit, og er opptatt av å finne gode løsninger. Du kommuniserer enkelt med ulike type mennesker og utfører ethvert oppdrag med en positiv innstilling. Du jobber selvstendig, men er samtidig en lagspiller, opptatt av at vi skal lykkes. Sammen.

Nordic Trustee er tillitsmann for verdier pålydende over 1200 milliarder kroner. Våre kunder stoler på at vi gjør en god jobb, og det er derfor ekstra viktig at du har en løsningsorientert og serviceinnstilt holdning, samt evner å sette deg inn i behov, utfordringer og ønsker.

TRUST IN US. Vi ser verdien i tillit. Tillit til at du skal få frihet til å bli den aller beste versjonen av deg selv. Tillit til at du løser de arbeidsoppgavene du får på en eksemplarisk måte. Tillit til at du opptrer profesjonelt. Vi er opptatt av at du skal få mulighet til å utvikle deg, både faglig og personlig.

Og hvem er så «vi»? Jo, vi er 45 motiverte og faglig dyktige mennesker, som jobber sammen for å skape den aller beste opplevelsen for våre kunder.

Vil du vite mer, kontakt Top Temp ved Kenneth Røsbekk Antonsen 98 20 78 00.