Nordic Trustee ansetter ny VD i Sverige

Nordic Trustee har ansatt Christoffer Andersson som ny VD i konsernets svenske virksomhet. Han tiltrer stillingen i andre kvartal og vil ta over stillingen som VD etter Jo Forfang, konsernets sjefsjurist, som har fungert som midlertidig VD siden november i fjor.

Christoffer har lang erfaring som advokat i bank- og finansnæringen. Christopher arbeider nå med corporate finance i Swedbank Large Corporates & Institutions og han har flere års erfaring som advokat i innenfor bank og finans i de ledende advokatfirmaene Roschier og Mannheimer Swartling.

 "Jeg er veldig tilfreds med at vi har lyktes med å rekruttere Christopher til å lede vår svenske virksomhet. Vi tror at Christopher med sin kommersielle erfaring, sin dype juridiske forståelse av de aktuelle produktene og sitt brede nettverk i bransjen vil sikre fortsatt ekspansjon i Sverige ", sier Ragnar Sjoner, Nordic Trustees konsernsjef.

 I tillegg til rollen som VD vil Christoffer, med sin juridiske bakgrunn innenfor obligasjoner og restrukturering, også være ansvarlig for å lede og utvikle det juridiske arbeidet i det svenske selskapet.

"Jeg ser  frem til å lede og utvikle Nordic Trustees virksomhet i Sverige. Målet er at Nordic Trustee skal bli en sentral aktør i det svenske obligasjonsmarkedet, "sier Christoffer Andersson.