Er du nyutdannet eller i starten av din arbeidskarriere? Nordic Trustee søker Associate til Group Loan Operations

Nordic Trustee skal styrke teamet til avdelingen for administrasjon og drift av selskapets portefølje innenfor direkte- og obligasjonslån. Avdelingen håndterer komplekse og varierte oppdrag med lang levetid, både nasjonalt og internasjonalt. Avdelingen håndterer også utvalgte selskapstjenester.  Grunnet stadig økende oppdragsmengde, søker vi deg som skal ha ansvar for avdelingens nye og eksisterende oppdrag.

Arbeidsoppgaver
Nordic Trustee har sentralisert viktige operasjonelle aktiviteter på Oslo kontoret. Som en del av teamet vil du få mulighet til å være med på å løse tidskritiske og sentrale oppgaver knyttet til selskapets mange tjenesteområder, samt bidra til å utvikle og forme fremtidens låne- og oppdragssystemer.

 • Tolke, analysere og registrere avtaler og lånevilkår i internt IT-system
 • Oppfølging av selskapsrapportering
 • Håndtere renteberegninger og betalingsinstruksjoner
 • Utstedelser av lån og produksjon av lånedokumentasjon
 • Bistå med å automatisere, forbedre og utvikle interne rutiner og prosesser
 • Oppfølging av innkommende henvendelser, samt ad hoc oppgaver

Selskapet har en sentral posisjon i det nordiske kapitalmarkedet, og stillingen vil omfatte bred kontakt med långivere, depotbanker, banker, tilretteleggere og låntakere. Du vil også samarbeide tett med andre avdelinger på Oslo kontoret, samt kollegaer i Norden og Tyskland. Du vil få grunnleggende opplæring i samtlige arbeidsoppgaver, men i begynnelsen vil fokuset være på et utvalg av oppgavene. Erfaringsmessig vil det ta litt tid for nyansatte å beherske bredden av oppgaver, men over tid vil du utvikle en bred og interessant kunnskapsbase.

Kvalifikasjoner
Vi ser etter deg med interesse for finansmarkedet, som har evne til å forstå kompliserte finansieringsavtaler, samt vilje til å bli avansert bruker av selskapets sentrale produksjonssystem.

 • Du er nyutdannet eller i starten av din arbeidskarriere
 • Bachelor/Master med spesialisering innen økonomi/finans,
 • Analytiske ferdigheter og gode engelskkunnskaper
 • Ambisjoner om å jobbe i et dynamisk og kundeorientert miljø
 • Du identifiserer deg med verdier som lagånd, fleksibilitet og pålitelighet

Viktigst av alt, er at du som person sklir inn i teamet og har innstillingen at alt kan læres. Selskapet er i stadig utvikling, og vi forventer at våre ansatte viser selvstendig initiativ til å lære, oppsøke kunnskap, samt har evne til å fortløpende løse både strukturerte og ustrukturerte arbeidsoppgaver.

Gode grunner til å velge Nordic Trustee
Selskapet har en unik posisjon kapitalmarkedet og man vil få jobbe med erfarne økonomer, advokater og et kunnskapsrikt IT-miljø. Vi tenker at vi er best sammen, for sammen får vi til så mye mer enn hver for oss. Dessuten lærer vi best av hverandre gjennom samhandling og deling av kunnskap. Vi tilrettelegger for individuell kompetanseutvikling, da vi anser faglig- og personlig utvikling som viktig.

Nordic Trustee har et aktivt og sosialt miljø. Vi tilbyr konkurransedyktig lønn, samt gode pensjons- og forsikringsordninger. Videre holder vi til i moderne og representative lokaler i Vika (Oslo sentrum).
Kjenner du deg igjen i beskrivelsen – ja, da gleder vi oss til å høre fra deg!

Spørsmål kan rettes til: nina.trulsson@toptemp.no

Søk via link i FINN.NO annonse og legg ved: Søknad med CV, vitnemål og attester. Søknader vurderes fortløpende. Frist 26. februar.