Nordic Trustee udnævner ny administrerende direktør i Sverige

Nordic Trustee har udnævnt Christoffer Andersson til ny administrerende direktør for koncernens svenske virksomhed. Han tiltræder i løbet af 2. kvartal 2016 og overtager posten, som administrerende direktør i Sverige efter Jo Forfang, koncernens juridiske direktør, som har ageret midlertidig administrerende direktør siden november 2015.

Christoffer har lang erfaring fra arbejdet som jurist inden for bank- og finansmarkedet. Christoffer kommer fra en stilling i Swedbank, Large Corporates & Institutions, hvor han har arbejdet med selskabsfinansiering og har fra tidligere mange års erfaring, som advokat inden for bank og finansområdet hos de førende advokatkontorer Roschier og Mannheimer Swartling.

Jeg er meget glad for, at der lykkedes os at rekruttere Christoffer til at lede vores svenske virksomhed. Vi er overbeviste om, at Christoffer med sit forretningsmæssige drive, sin dybe juridiske forståelse for det underliggende produkt og sit brede netværk i markedet, kommer at sikre Nordic Trustees fortsatte ekspansion i Sverige” siger Ragnar Sjoner, Nordic Trustees koncernchef.

Ud over rollen som administrerende direktør kommer Christoffer, i kraft af sin juridiske ekspertise inden for obligationer og restrukturering, også til at være ansvarlig for at lede og udvikle det juridiske arbejde i det svenske selskab.

”Jeg er meget entusiastisk og ser frem til at få lede og udvikle Nordic Trustees virksomhed i Sverige. Målet for min opgave er meget klar: Nordic Trustee skal blive en nøglespillere på det svenske obligationsmarkedet”, siger Christoffer Andersson.