Stamdata søker systemutvikler

Nyutdannet søkes - Systemutvikler/DevOps Stamdata

Nordic Trustee er et finansselskap med fokus på obligasjonslån. Vår løsning, Stamdata, sørger for at investorer får informasjonen de trenger for å forvalte sine fond av verdipapirer. Vår database består av over 40 000 obligasjoner og vokser stadig.

Nordic Trustee søker systemutvikler med interesse for finans, som kan hjelpe oss å «tech it up a notch». Du er opptatt av å utgjøre en forskjell og jobber systematisk for å skape fornøyde kunder. Hos oss får du delta i hele utviklingsprosessen – du får anledning til å jobbe selvstendig og i team, noe vi tror skaper de virkelig gode løsningene.

Vi er et selskap med 45 motiverte og faglig dyktige mennesker, som jobber sammen for å skape den aller beste opplevelsen for våre kunder. Våre ansatte har bakgrunn som jurister, økonomer og systemutviklere – og vi jobber på tvers.

MAKE IT HAPPEN
Typisk starter nye prosjekter med å snakke med kunden om utfordringer og ønsker. Vi lager deretter oppgaver med prioriteringer, der første versjon til kunden er den viktigste milepælen. Når første versjon av produktet er overlevert, stopper det ikke der. Vi sikrer kontinuerlig at løsningen dekker nye behov som oppstår. Teamet har også ansvar for den daglige driften.

LEARN
Du har en Bachelor eller tilsvarende innen systemutvikling, IT, e.l. Når du ansettes hos oss, starter vi med å gi deg mindre endringsoppgaver slik at du lærer deg systemet, byggmiljøet og verktøyene vi bruker. Når du har bygget opp forståelse for systemet og vår virksomhet vil du kunne eie endringsprosjekter. Vi har fokus på egenutvikling både internt og i form av deltakelse på kurs og konferanser.

Stamdata benytter .Net/C#, SQL Server, XML, XSLT der vi deployer mer og mer inn i skyen (Azure). Vi forventer ikke at du har erfaring med alt, det vil du lære. Det viktigste er drivkraft og interesse for å løse oppgavene.

TRUST
Dyktig, pålitelig og ansvarsfull er bare noen av ordene som beskriver deg. Du skaper tillit, og er opptatt av å finne gode løsninger. Du kommuniserer enkelt med ulike type mennesker og utfører ethvert oppdrag med en positiv innstilling. Du jobber selvstendig, men er samtidig en lagspiller og du er opptatt av at vi skal lykkes, sammen.

Spørsmål om stillingen
Kontaktperson Kenneth Røsbekk Antonsen, Toptemp
Telefon 982 07 800