Vi søker Corporate Assistant

Vi søker en proaktiv og trygg Corporate Assistant som vil ha en sentral rolle i den administrative driften av Nordic Trustee i Oslo. Stillingen skal som en del av vårt team innen Corporate Bonds fungere som en sentral og selvstendig støtte for våre rådgivere.

Stillingen innebærer arbeidsoppgaver innen et bredt spekter, blant annet:

  • Bistand i prosesser ved etablering av obligasjonslån
  • Registrering og kvalitetssikring i vår database og saksbehandlingssystem
  • Bistand i forbindelse med obligasjonseiermøter
  • Elektronisk arkiv og dokumenthåndtering
  • Printing/kopiering/scanning og diverse ad hoc oppgaver

 

Vi ser etter en person med erfaring fra lignende arbeid, gjerne med bakgrunn fra advokatkontor, finansbransjen eller lignende. Rette vedkommende kan enten være relativt nyutdannet med en master innen aktuelle fagområder og noe arbeidserfaring, eller være en person med lang relevant erfaring som kompenserer for mindre utdanning. Gode IT-kunnskaper (spesielt MS Office) og flytende norsk og engelsk er en forutsetning.

Personlige egenskaper vil være av stor betydning, og vi vil blant annet vektlegge kandidatenes evne til å være strukturert og nøyaktig, løsningsorientert og effektiv.

Vår Corporate Assistant må ha en serviceorientert framferd, være fleksibel, motiveres av en innholdsrik hverdag, med god balanse mellom rutiner og varierte oppgaver.

Vi kan tilby en stilling med gode faglige utviklingsmuligheter i et selskap med en sentral rolle i verdipapirmarkedet. Du vil ha kontakt med sentrale aktører i finansnæringen og vil arbeide tett sammen med dyktige kollegaer med tverrfaglig relevant kompetanse.Vi holder til i moderne lokaler sentralt i Vika og har et hyggelig, profesjonelt og kompetent fagmiljø.

Spørsmål om stillingen kan rettes til Mercuri Urval ved Thomas Holme, tlf. 975 59 027 eller Ole Petter Bratteberg, tlf.975 59 036. Alle henvendelser til Mercuri Urval behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver.

Søknadsfrist: 19. november 2017

Stillingsannonse