Vi søker jurist/økonom

Vi søker en profesjonell, tillitsskapende og trygg rådgiver med bakgrunn som jurist eller økonom. Stillingen inngår som en del av vår avdeling for Corporate Bonds i Oslo, som arbeider med selskapets mest komplekse avtaler og består av et kompetent team på ni personer.

 

Som medarbeider hos Nordic Trustee vil du ha et selvstendig ansvar og arbeidsoppgavene vil i hovedsak bestå av:

  • Etablering av obligasjonslån, utarbeidelse av låneavtaler og oppfølging av partene gjennom lånenes løpetid
  • Utarbeidelse av sikkerhetsdokumenter og dokumentkontroll
  • Reforhandlinger av låneforhold og gjennomføring av restruktureringer
  • Utstrakt kontakt med utstedere, advokater, obligasjonsinvestorer, tilretteleggere, banker, børs og VPS

Vi søker kandidater med en genuin interesse og forståelse for finansmarkedet. Du har høyere utdanning innen jus eller økonomi, og gjerne 3-7 års relevant arbeidserfaring. Erfaring med komplekse finansieringsstrukturer og arbeid med risikoutsatte engasjementer vil være en fordel. Annen erfaring innen juss, finansering, eiendomstransaksjoner og lignende er også relevant.

Den rette kandidaten er forretningsorientert, strukturert og analytisk, og evner å legge til rette for gode og nære relasjoner med våre samarbeidspartnere. Gode presentasjons- og kommunikasjonsferdigheter, både på norsk og engelsk, samt gode IT-kunnskaper (MS Office) er et krav.

Vi kan tilby en stilling med gode faglige utviklingsmuligheter i et selskap med en sentral rolle i verdipapirmarkedet.Du vil bli en del av et godt arbeidsmiljø i moderne lokaler sentralt i Vika i Oslo.

Spørsmål om stillingen kan rettes til Mercuri Urval ved Thomas Holme. Tlf. 975 59 027 eller Ole Petter Bratteberg, tlf.975 59 036. Alle henvendelser til Mercuri Urval behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver.
Stillingsannonse